3000 metrů osnovních nití je fuč. HALLELUJAH novým zítřkům.

21.04.2018

HALLELUJAH.  

3000 metrů osnovních nití jsou fuč.  Kdy se budou natahovat další, ví tak leda pánbíček. Když jste na světě nějakou dobu zjistíte, že vše má svůj začátek i konec. Prožila jsem další kousek života, kde se tkalo, předlo, ... 

O víkendu mi umřela pračka, přestala se doslova pohybovat, jakoby mi tím chtěla naznačit, že bych mohla taky tak skončit, když ... Znamení? Zřejmě ano, neboť není to poprvé. Pár měsíců před rozvodem (cca 10 let zpátky) se mi přihodila naprosto stejná situace. Život. Asi tak měsíc tomu jsem cítila, že je nutné jít dál, jinudy. Dnes jsem se rozhodla, že ji daruji. Pomyslela jsem si, že se možná najde někdo, kdo si ji opraví. A víte, že se takový človíček našel?!   Učinila jsem neznámou lidskou bytost šťastným.

HALLELUJAH

Ale zpátky ke tkaní. U jednoho natkaného celku jsem si ponechala na jedné straně delší nezatkaný kus, netušíce proč. Dnes, když jsem se k tomu kusu dostala, začala jsem zcela spontánně plést copánky, z copánků další copánky. Prostě taková jednodenní copánková mánie s docela zajímavým výsledkem.

Tkaní, tkaní, tkaní 

Ateliér TaTao - Vlněná stezka   

 Ateliér TaTao - Lněná stezka

Řemeslná dílna + Kurzy